WordPress képzés live-online. Te vagy a fókuszban!

Csak Te és a dizájner!
digital
Egyéni WordPress képzés

Egyre többször találkozok azzal, hogy valaki saját maga szeretné elkészíteni weboldalát. Úgy gondolom, hogy a digitális megjelenés egyre fontosabb és sürgetőbb az emberek számára. Szinte csak olyan képzésekkel találkozhatunk, ami e-learning formában elérhető, így annak a tartalma nem biztos, hogy aktuális vagy személyre szabott. 

Ezért határoztam úgy, hogy egy olyan WordPress képzést hozok létre, amin egyszerre egy fővel foglalkozok és live-online tartom. Fontosnak gondolom, hogy a résztvevők bármikor tudjanak kérdezni, amikor szükség van rá, és olyan tippeket és trükköket kapjanak, aminek segítségével büszkén jelenhetnek meg az interneten.  

Annak, aki függetlenedni szeretne vagy kipróbálná magát webdesignerként, szintén javaslom a kurzust, hiszen nem csak saját weboldalunkat tudjuk elkészíteni, de dolgozhatunk másoknak is extra profitért. Biztos lehetsz abban, hogy ha Velem tanulsz, én az első projektednél is ott leszek és segítek Neked, hogy az ügyfeleid is elégedettek legyenek! 

Egyéni tanulás tanárral 100%
100%
WordPress 100%
100%
Webshop 100%
100%
Live-online 100%
100%
Mit tanulhatsz a képzésen?

Nehéz leírni mindent, hiszen a kurzust úgy készítettem el, hogy az összes alap és haladó technikát tartalmazza egy OnePager weboldal felépítésétől egy webshop létrehozásáig. Ezenkívül a résztvevők kérdezhetnek bármit, ami a weboldal létrehozásával kapcsolatos és én mindenre választ fogok adni akkor és ott, amikor arra szükség van. 

Milyen témákat fogunk érinteni?

Domain és tárhely

Hogyan válasszunk domaint és tárhelyet? Milyen kritériumok vannak és mire kell figyelnünk.

Wordpress telepítés

Megmutatom, hogyan telepítsd fel a WordPresst. Hidd el, karikacsapás!

Wordpress kezelőfelület

Milyen opciók és lehetőségek vannak a felületen? Lépésről lépésre megyünk végig!

Figma alapozó

Bemutatom Neked a Figmát és az alapokat. Itt fogunk drótvázat építeni!

Webtervezés és drótváz

Megnézzük, hogy mire kell figyelni UX szempontból és hogyan tervezzük meg a weboldalt!

Bővítmények és sablonok

Mik azok a bővítmények és milyen sablonok érhetőek el? 

Webshop építése

Hogyan hozzuk létre webshopunkat és milyen jogi szabályoknak kell megfelelnie?

Blog létrehozása

Blogolni, blogolni, blogolni. Megmutatom hogyan és miért fontos. 

Weboldal gyorsítása

A lassú weboldal felhasználói elégedetlenséget fog okozni. Tegyél ellene!

Divi sablon beállítások

Mi az a Divi és miért jó? Hogyan használjuk és állítsuk be? Megnézzük!

Google integrálása

Megmutatom, hogyan kapcsold weboldaladhoz az Analytics-et vagy a Search Console-t.

SEO tudnivalók

Mi az a keresőoptimalizálás és miért fontos? Bevezetlek a SEO rejtelmeibe is.

Egyszóval mindent megmutatok Neked úgy, hogy képes legyél elkészíteni saját vagy akár jövőbeli ügyfeleid weboldalát. Természetesen a találkozókon kívül feladatok várnak Rád, így garantáltan nem fogsz unatkozni!

Miért
egy fővel indul a képzés?

Fontosnak tartom, hogy az órák egyénre szabottak legyenek, így akkor fogunk találkozni, amikor Neked van rá időd! Az előre megbeszélt órákon fogunk találkozni és úgy fogunk haladni a tananyaggal, ahogyan Neked kényelmes. Erősen gyakorlati képzést nyújtok úgy, hogy a lehető legtöbbet tanuld meg és magabiztosan mozogj a WordPress világában. Izgalmas külön órán lenni egy ilyen képzésen nem?

Sok embernek jó, ha tud online tanulni, mondjuk e-learning keretén belül. Én úgy gondolom, hogy különbözőek vagyunk és mindenkinek más és más igénye van a tanulást illetően. Én jobban szeretek Valakivel együtt tanulni, mert jobban beépül a tananyag és ha lemaradok vagy valami abban a pillanatban motoszkál a fejemben, akkor egyszerűen kérdezek. 

Mindenkinek meg kell találnia azt a tanulási módot, ahol kreatívan és személyre szólóan tud tanulni. Én ebben hiszek.

A képzés végén lehetőséged van tanúsítványt is szerezni, amennyiben úgy érzed, hogy szükséged lesz rá a későbbiekben. Ehhez egy vizsgamunkát kell bemutatnod, amire a képzésen fogunk kitérni.

Mire van szükséged a kurzus elkezdéséhez?

Jó hírem van Számodra! Nem szükséges grafikus végzettség, programozói tudás vagy bármilyen weboldal készítési ismeret a képzés elkezdéséhez! 

Viszont egy alap számítástechnikai tudásra szükség lesz! Mit jelent ez?

Ha rendszeresen használsz számítógépet és internetet, akkor biztos vagyok benne, hogy az alapokkal már rendelkezel is!

Mennyi idő elvégezni a képzést?

Mennyi idővel rendelkezel? Ha diák vagy és több órát tudsz vele foglalkozni, akkor hamarabb végezhetsz a képzéssel, hiszen gyakrabban tudunk találkozni és gyorsabban is fogsz haladni az ismeretek elsajátításával.

Ha dolgozol és hetente 2-3 órát tudsz vele foglalkozni, akkor lassabban fogsz haladni, de ez nem gond. Ezért foglalkozom egyszerre csak egy fővel! Tapasztalatom szerint 1-2 hónap alatt végezni lehet a kurzussal. Én a heti két alkalmat szoktam legalább javasolni, hogy a már megszerzett tudást ne felejtsük el. Egy alkalom 45- 90 percet vesz igénybe.

Mennyibe kerül a WordPress képzés?

Az ár tartalmazza a domain regisztrációt, tárhelyet és a Divi sablon licensz kulcsát a Weboldaladhoz, valamint a folyamatos konzultáció díját a külön alkalmakon kívül is.
WordPress képzés
Nettó 80.000 Ft
Miket fogsz tanulni?
Domain és tárhely szempontok
Wordpress telepítés
Wordpress kezelőfelület
Oldalépítők bemutatása
Figma alapozó
Webtervezés - Drótváz készítése
Bővítmények és sablonok telepítése
Webshop építése és beállításai
Tartalomkezelés
Weboldal gyorsítása
Divi sablon és beállítások
Google termékek integrálása
Keresőoptimalizálás
Gyakori kérdések
Legfontosabb kérdések egy helyen

Igen, nem lesz más tanuló Rajtad kívül. Azért határoztam így, mert fontosnak tartom a folyamatos interakciót. 

A live-online képzés azt jelenti, hogy a képzés online valósul meg, tehát bárhonnan (akár Amerikából vagy egy hajóról is) be tudsz jelentkezni. A live rész pedig azt, hogy nem egy előre felvett videóból fogsz tanulni, hanem Velem fogsz találkozni élőben. 

Azért döntöttem úgy, hogy egyszerre egy fővel dolgozok, hogy a képzést is hozzá igazítsam. Ha Neked este jó vagy inkább reggel, akkor úgy időzítjük az online találkozást.

Természetesen! Számíthatsz arra, hogy nem hagylak magadra és természetesen nincsen külön díja.

A képzés elvégzése után képes leszel egyedül is létrehozni a semmiből weboldalakat. Domaint és háttértárat választani igény szerint.

Akár ügyfeleket is kereshetsz magadnak, akiknek elkészíted a weboldalukat!

Egy alap weboldal elkészítése manapság 100.000 Ft-tól indul, így biztos lehetsz abban, hogy már az első munkád után már meg is térült a képzés ára. Egy webshop elkészítésének díja 160.000 Ft-tól indul. Megéri-e a tanfolyam? Igen, meg!

Ez abszolút csak Tőled függ! Egy hét alatt is végezhetsz, de egy vagy két hónap alatt is végezhetsz. Én igyekszem Hozzád igazodni és a tanulási szokásodhoz.

Jó hírem van! A képzés elkezdéséhez és befejezéséhez sem kell programozói képesítés. Úgy tanítalak meg Téged, hogy enélkül is boldogulj a weboldalak világában!

Amennyiben a vizsgafeladatodat elvégzed és bemutatod, akkor igen. De ne hidd el, hogy a papírtól leszel ügyes, sokkal inkább a belefektetett idő fog számítani!

Jelentkezek a képzésre!

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.