Áraink
Weboldal készítés és árak

Mennyibe kerül elkészíteni egy weboldalt 2022-ben? Nos, ez nagyon sok mindentől függ, kezdve a tárhely méretétől a domain végződésén (.com, .hu) át a weboldal nagyságáig. Mennyi aloldalt szeretnénk és milyen egyéb extrákat a weboldalunkra? Összetett kérdés, ugye?

Ezért javaslok egy konzultációt minden esetben, ahol kitérünk az anyagiakra is. Az általam megadott ár az aktuális trendeknek megfelelő weboldal elkészítéséhez elegendő.

Minden, általam elkészített weboldalt átadok a tulajdonosnak úgy, hogy később tudja azt szerkeszteni, frissíteni, képeket elhelyezni és blogbejegyzésekkel kiegészíteni. Egyszóval felruházlak Téged is minden tudással ahhoz, hogy magabiztosan mozogj a weboldaladon.

Ha netán mégsem szeretnéd vagy nincsen időd a weboldalad karbantartani, akkor erre is van nálam lehetőség. A weboldaladat folyamatosan karbantartom, frissítem, szerkesztem és biztonsági mentéseket végzek, hogy biztosan megmaradjon a weboldalad, történjék bármi. Ez egy havidíjas szolgáltatás, aminek az ára bruttó 15.000 Ft.

 

Basic weboldal
150.000
Ft-tól
Garanciavállalás
Egyedi Design
Reszponzív weboldal
SSL Tanúsítvány
Kapcsolatfelvételi űrlap
Saját e-mail cím
Galéria
Blog
keresőoptimalizálás
Készen állsz?
Dolgozzunk együtt és hozzunk közösen létre valami jót!
Blog és hírek egy helyen
Olvass és tanulj!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.