Ki vagyok én?
Lukács Dániel

Már régóta érdekel a dizájn és a mögötte húzódó tartalom. Az Audi Hungáriánál megtanultam, hogyan kell az ügyfelek szemüvegén keresztül látni és hogyan kell ezt vizuálisan megjeleníteni. Végeztem UX képzést a MOME-n, ahol a digitális rendszerek felépítését tanultam meg. Milyen egy app belülről és hogyan kell strukturálni. Később elvégeztem egy webdesigner képzést, ahol megtanultam a weboldalakkal bánni.

A művészet is jelen van az életemben, így jelenleg a Metropolitan Egyetemen hallgatok designkultúrát BA szakon, video-, blog – és tartalommarketing specializációval. Nem csak a webergonómia foglalkoztat, de a tárgyak fizikális megjelenése és formavilága is. Kedvenc stílusom a De Stijl és a Skandináv modern.

Névtelen-1
Dolgoznál velem?
Ha szimpatikusnak tartasz és tetszenek a munkáim, vedd fel Velem a kapcsolatot!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.