Képzéseink

Képzéseink
Válj te is a jövő szakemberévé!

Hiszünk az egyéni tanulás erejében, ezért hoztuk létre E-Learning platformunkat. Tanulj akkor és amikor Neked kényelmes! Nincsen időnyomás, nem kell másokhoz igazodnod. Ha Te is szeretnél egy új szakmát, aminek köszönhetően otthonról dolgozhatsz és magadnak oszthatod be a szabadidődet, akkor jó helyen jársz!

Webdesigner képzésünkön keresztül megismerkedsz a UX fogalmával és folyamatával, majd a képzés során létrehozod saját weboldaladat, hogy az új ügyfeleid elérjenek!

Webdesigner képzés

Olyan képzést alkottam meg, ahol nem csak elméleti tudásra tehetsz szert, hanem gyakorlatorientált is! Hogyan készítsd el saját weboldalad és élj meg belőle szabadúszóként?

Sajátítsd el a UX alapjait és dolgozz webdesignerként!

Design thinking

Mitől lesz egy termék élmény? Hogyan alakulhat ki egy ötletből koncepció? Hogyan kell profin megtervezni a termékélmény folyamatát? Az E-Learning képzés után Te is képes leszel a design gondolkodásra!

Hamarosan elérhető!

Mit tudunk nyújtani a közös tanulás során? Személyre szabott gondolkodást és szemléletet nyújtunk. 

Gyakorlatorientáltság
100%
Design szemlélet
100%
Gondosan felépített tananyag
100%
Egyedi weboldalkészítés
100%
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.