referenciák
A kreativitás nem jön magától, de megdolgozhatunk érte!

Minden projektet itt fogok feltüntetni, ami a kezem alatt készült és készülni fog. Ezek lehetnek élő weboldalak vagy weboldaltervek is. 

Az oldal folyamatos frissítés alatt fog állni, hogy minden hivatalos projektet itt tegyek közzé.

A legutolsó projektem a bereljerollert.hu volt, amit nagyon szerettem. Közel áll hozzám a téma és ezért nagyon jó volt dolgozni rajta. 

Mindig nagyon szívesen segítek azoknak, akik éppen elakadnak a weboldalak szerkesztésével és segítségre van szükségük. Dórinak hamar kellett segítség és mindent megtettünk ahhoz, hogy weboldala 3 nap alatt készüljön el látogatható formában.

Újonnan induló alapítvány, ami kifejezetten a hazai fiatal tehetségeket fogja támogatni. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ezen az oldalon dolgozhatok. Hamarosan több tartalom is elérhető majd az oldalon, így folyamatos frissítés alatt áll a honlap!

Számomra mindig nagy dolog támogatni egy művészt. A carolynarts.com egy olyan művészt támogat, aki méltó rá. Selyemkendők és egyéb termékek a saját festményeivel vannak ellátva. Nem csak egy szimpla oldal, hanem egy webshop a művész igényeinek megfelelően. Az oldal elkészítését követően a karbantartás is hozzám tartozik.

sablonok a divi theme-től
Van, hogy egy kis inspirációra van szükségünk.

Mielőtt elkészítjük a seboldalunkat, tudnunk kell, hogy mi az, ami egyáltalán tetszik. Az interneten mást sem találunk, csak weboldalakat. Inspirálódjunk és tanuljunk belőlük. Alább néhány weboldal sablont láthatunk a Divi Theme-től.

További inspirációk itt érhetőek el: DIVI Sablonok

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.