Design tanácsadás és mentorálás

Elakadtál az egyik projektedben vagy az új termékedet szeretnéd véleményeztetni? Nem csak tanácsadóként működünk, hanem mentorként is, hatalmas tapasztalattal rendelkezünk személyreszabott konzuláticóban is. Emiatt szerepel szolgáltatásaink között a mentori segítségnyújtás.

Milyen projektekben tudunk támogatni?

Szinte bármiben, de ha úgy véljük, hogy ebben nem vagyunk kompetensek, azt is megmondjuk! Csak akkor vállalunk el mentori szerepet, ha tényleg tudunk segíteni Neked! Amennyiben szeretnéd, hogy design projektedet vagy startupodat kísérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi rendelkezésedre állunk!

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy mindenkinek lehet szüksége szakértői véleményre – ahogy azzal is, hogy minden szakértőnek megvannak a maga határai. A tanácsadás előtt röviden felvázolod a problémáidat és elképzeléseidet, és ha tudunk segíteni, akkor számíthatsz ránk. Kérd díjmentes konzultációnkat, ezzel nem veszíthetsz!

 
Design tanácsadás és mentorálás

…Jól kérdezni annyi, mint sokat tudni.

1 Személyre szabottság, üzleti titoktartás keretein belül

2 Komplex feladatok és optimalizálási hibák, pontok megkeresése

3 Online, vagy akár személyesen is

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.